Home » » Blogger Choice, Lovely Blog & Best Friend Award

Blogger Choice, Lovely Blog & Best Friend Award

Written By Kepri Online on Saturday, April 30, 2011 | 23:42

I thank to my friend tips wisata murah which has provided BLOGGER CHOICE AWARD and LOVELY BLOG AWARD to me.

Then i also thank to my friend PENGELANA JAGAT that also gives me THE BEST FRIEND AWARD.


Blogger Choice Award, Lovely Blog Award and Best Friend Award that you gave an honor for me as a beginner blogger.

The award is conferred fellow bloggers essentially are a form of friendship which we ought to guard that.

Hopefully with this award, a fellow blogger lovely braid from blogger to blogger.

As an award, bloggers choice award this course should continue to roll from one blogger to another blogger.

Therefore, I will scroll this award to fellow bloggers who have visited in kepri online daily, kepri online, or to a blogger friend who refused to exchange links with me.

As well I give this award to a blogger friend names below, please pal all pleased to get it:

Anak-Kijang
ANEH92
Pelitedabo
papatiti online
BALANGSAK

AWAN DRAGON
ARTIKEL MOTIVASI
Taufik Hasbi
CIMOHONGKU.CO.CC
ARTIKEL WIBS

BANGUNLAH NEGERIKU
DEDET PRODUKSI
TRACK MY STEP
TAMBELAN BLOGSPOT
WAWASAN TECHNOLOGI

NURCAHYAKU
abdulsidik.com
The Antz PC Games
BLOG KEBARONGAN
ramdani5758

free counter
Share this article :

14 comment:

Ary_Putra said...

Hellow kawan...
Met pagi. Makasih banyak mas bro bwt AWARDnya ya. aku pasang AWARD yg paling atas ya gan. Suskses selalu buat agan.

tips wisata murah said...

nothing exciting,,, in addition to fraternities,,
with braided award ..
hopefully getting close friendship in the future

congratulations guys. and happy blogging

Larung said...

keren sob.. semangat ngeblognya..
wah sebuah kehormatan nih dapat award, makasih ya sob, saya angkat bawa pulang dulu nih awardnya ya, segera menyusul postingannya....
thanks ...

Anonymous said...

I thank you for your appreciate to me my friend...
hope the indonesian blogger will be better and better from and and forever...
once again,, thank you very much for this AWARD.. Success for You:)

rendratwa said...

wah... nggak tau nih sob mau blng apa selain ucpan mksih banyak tuk sobat ats pnghargaan thdp dua blog sy secara lnsung... You are the best friend, sukses slalu tuk sobat.....
izin sy bw plng dlu award tuk papatiti sm pelitedabo_nya sob, postingan jg segera menyusul..

Taufik Hasbi said...

sobat...tenk ya awardnya.....oh ya cara pasang award gimana ya??? heheehhe....maklum anak baru

Hasan Basri said...

Tiada kata lain yang indah yang saya dapat ucapkan selain mengucapkan Alhamdulillah dan banyak terima kasih kepada sahabat, yang telah memberikan simbol persabatan ini, semoga persahabatan ini langgeng untuk selamanya, didalam kita sama-sama mengarungi dunia maya ini.

TambelanBlog said...

Alhamdulillah. Ucapakan terimakasih tak terhingga kepada sobat Kepri Online yang sudah bersedia memberi award kepada tambelanblog. Semoga persahabatan kita solid tidak hanya di dunia maya namun juga didunia nyata :).

Salam
TambelanBlog

The Antz PC Games Center Madiun said...

maaf baru dapat koneksi internet sob..jadi terlambat ngambil award nya..
waduchh... gak tau nichh..mo bilang apalagi sob..hanya kata TERIMAKASIH yg bisa aku ucapkan semoga dengan award ini bisa mempererat tali persaudaraan kita..dan yang terakhir aku mohon izin bwt bawa award ini di THE ANTZ PC GAMES, skali lagi TERIMAKASIH BANYAK sobbb....
Salam Blogger.

The Antz PC Games Center Madiun said...

Terimakasih banyak sobb..g tau nichh mo bilang apa lagi klo nggak TERIMAKSIH yang jelas dngn award ini semoga tali persaudarann kita semakin erat..dan kali ini saya juga minta ijin untuk memasang awaed ini di blog THE ANTZ PC GAMES
sekali lagi...TERIMAKASIHH..
.salam BLOGGER.

English tips said...

Thank you so much for visiting my blog, care for exchanging links? Carlos from Brazil

ON THE NEWS said...

nice blog gan.. visit to my blog ych..

Khabar Dari Produksi said...

Thanks sobat atas awordnya, sebuah kehormatan yang tdk ternilai bagi saya, semoga persahabatan ini berlanjut trus....sukses trus buat sobat... eh ngomong-ngomong pasangnya awardnya gimana?

Bejubel Market Place Terbaik Indonesia said...

waaah...ngiri ni...ringan banget blognya..sip deh

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Kepri Online - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger